Wilfa Svart Presisjon WSP-2A

WSP-2A_WEB.jpg
WSP-2A_02-WEB.jpg
WSFBS-100B_WSP-2A_landscape.jpg
WSP-2A_WEB.jpg
WSP-2A_02-WEB.jpg
WSFBS-100B_WSP-2A_landscape.jpg

Wilfa Svart Presisjon WSP-2A

3,499.00

Testvinneren kaffetrakteren Svart Precision

Quantity:
Add To Cart
WSP-in-Env-2.jpg

TEKST FRA PRODUSENTEN:
Wilfa Svart Precision er en stilfull kaffetrakter som lar deg lage kaffe i verdensklasse. Det er en automatisk kaffetrakter som lager den perfekte koppen med svart kaffe. Svart Precision er et resultat av godt samarbeid mellom WIlfa og Tim Wendelboe.

Kaffetrakteren er en videreutvinkling av Svart Presisjon wsp-1. Denne nye versjonen er utstyrt med en ny «silent brew» pumpe som gir lydløs brygging og tømmer vanntanken for vann.

Vår toppmodell er en trakter som du kjenner fra før, men samtidig som du aldri har sett eller smakt maken til.

Svart Prescision er en naturlig videreutvikling av den nordiske måten å brygge kaffe på. I følge med den svarte kaffens tilbaketog har det kommet et økt fokus på råvarekvalitet og presisjon under bryggeprosessen av kaffe. Wilfa Svart Precision gjenspeiler begge disse trendene med å være:

 • solid

 • gjennomtenkt

 • moderne utarbeidet

Med en temperaturstabilitet unik for markedet og en myriade med små forbedringer, fører Svart Precision til bedre kaffe og mer konsekvent brygging.

Riktig temperatur hele veien

Riktig temperatur hele veien er viktig for riktig smak. Avansert teknologi garanterer perfekt bryggetemperatur fra første til siste dråpe. For at vannet skal ekstrahere (kontakttiden mellom vannet og kaffen) «kaffen» fra kaffebønnene, må temperaturen være på nøyaktig 94° C. I motsetning til de fleste andre kaffetraktere, gir Wilfa Svart Precision denne temperaturen fra første til siste dråpe. Dette gir den beste smaksopplevelsen, med feil temperatur smaker kaffen alt fra bitter til utvannet.

Unik teknologi

Pumpe tømmer trakteren for vann ved hver trakting for alltid å ha friskt rent vann ved trakting

Avtagbar vannbeholder

Med vår avtakbare vanntank er det enkelt å fylle på frisk vann hver gang, og vannet vil alltid være rent. Vanntanken har måleindikator som sikrer rett mengde vann i forhold til kaffe. 

I en tradisjonell kaffetrakter er fremgangsmåten ofte slik: Du bruker den tomme traktekolben til å helle vann opp i vannbeholderen. For hver mikroskopiske kafferest som er igjen etter forrige gangs bruk (det er fettet fra kaffe som blir sittende fast i kolben) vil trakteren bli litt smaksatt av gammel kaffe. Etter en stund vil den nye kaffen smake gammel kaffe. Nettopp derfor har Svart Presisjon en avtagbar vannbeholder du kan fylle vann rett inn i.

Drypp – stopp (flow control)

Justerbar drypp-stopp gir perfekt kaffe, uansett hvor mange kopper du brygger. Filterholderene på Wilfa Svart Precision har justerbar åpning på undersiden såkalt flow control. Flow control lar deg kontrollere vannhastigheten og dermed ekstraksjonen av kaffen, slik at du kan brygge like god kaffe hver gang, om det så er en kopp eller ti.

Testvinner i «Best i Test» hos TV2 Hjelper deg: Denne lager den beste kaffen.


Høydepunkter

 • Ny «silent brew»

 • Riktig temperatur hele veien

 • Avtagbar vannbeholder

 • Drypp-stopp – Justerbar (fra 1 til 12 kopper)

 • Utviklet med Tim Wendelboe – Baristaverdensmester (verdensmester på kaffelaging)

 • Hold varm-funksjon

 • 5 års garanti

 • Godkjent av European Coffee Brewing Centre