Cart 0
Cart 0
 
langora-background.jpg
 
 

Langøra Kaffebrenneri holder til i et lite stabbur på Hjelseng Gård i Stjørdal.

Vi handler spesialkaffe som er sporbar og i sesong, med spennende og særegne smaker som begeistrer oss.

Kaffen har vi foredlet av noen fantastiske råvarer – et resultat av arbeidet til engasjerte og kunnskapsrike mennesker fra ulike områder av verden.

Kaffens kvalitet avhenger i første omgang av opprinnelse, vekstforhold, bønnetype og prosessering. Dette er viktige faktorer som er med på å gi hver bønne sin unike smak. Gjennom brenneprosessen ønsker vi å ivareta og fremheve disse kvalitetene, slik at kaffebønnenes naturlige smaker og aromaer bevares.

Siste hånd på verket, selve bryggingen, overlater vi til deg.

Langøra Coffee Roasters are based in a little red ' Stabbur ', a traditional storehouse at Hjelseng Farm in Stjørdal, Norway. We select and purchase traceable speciality coffees, in season, with characteristic flavour profiles that excite us.  
The quality of coffee depends on factors such as region, terroir, variety and processing. Together they contribute to form each coffee's unique flavour. Through the roasting process the team at Langøra wish to highlight these characteristics, so that the natural flavours and aromas of the coffee are preserved. 

Our webshop ships worldwide, and we also do international coffee subscriptions.

 
 
 

Follow @langorakaffe on Instagram:

 
langora-kaffe-vinter2.jpg

Our coffees

 
 

Location

Hjelseng Gård
Hjelsengvegen 64
7509 Stjørdal
NORWAY

 

Hours

Mon – Fri , 09.00-1600

Contact

+47 41530301
post@langorakaffe.no

 

Contact Form

 

 
 
 

 

langora-kart2.jpg